vineri, 29 decembrie 2006

Amintirilor cu drag...

De multe ori gresim.
Gresim dedicandu-le vietile noastre altora.
Facand totul pentru binele altora si crezand ca asa e mai bine!
Hmz...
Si aflam intr-o zi ca ceea ce facem nu are nici cel mai mic ecou, asupra celor ce inseamnau totul pentru noi, asupra celor ce ne imaginam ca sunt tot Universul nostru.
Dar vine acea zi, in care ne trezim, unii mai brusc, altii ca dintr-un vis urat!
Si cand ne trezim avem senzatia ca totul s-a terminat, ca viata noastra nu mai are sens, ca tot ce facem e o pierdere totala de timp, atat timp cat nu facem pentru ei.
Si timpul vrem nu vrem trece pe langa noi, fara mila.
Si trec zile de pomana si trec nopti nedormite.
Pana cand totul se indeaprteaza, totul devine o amintire si incet, incet nu mai doare!
Si viata se schimba, vin oameni noi, experientele se schimba si ele, lumea prinde culoare, viata are din nou sens.
Si ajungi sa-l vezi intamplator si sa te prefaci ca nu-l cunosti si cand iti striga numele sa te prefaci surprinsa, sa-i spui cat de mult s-a schimbat si sa pleci misterios din calea lui, fara sa-i ceri numarul de telefon sau macar id-ul, si el ramane perplex, isi aduce aminte de tine, isi aduce aminte cum plangeai dupa el, si nu-i vine sa creada ca te vede dupa atatia ani, schimbata complet, cu altul la brat!
Ce nu stie el? Ca tu ai devenit puternica datorita lui, ca desi erau momente in care viata ta parea fara sens, te-ai ridicat si ai mers mai departe.
Ce nu stie el? Ca datorita lui ai invatat atat de multe, ca este motivul pentru care acum nu mai pici atat de repede in cap dupa nimeni.
Ce nu stie el? Ca te-ai prefacut ca nu-l cunosti, ca te-ai prefacut cand ai zis ca s-a schimbat, el nu se schimbase de loc, ca ti-ai fi dorit enorm sa reintrii in legatura cu el si ca sunt nopti in care dupa atat de multi ani, ii duci dorul.
Ce nu stie el? Ca toti cei cu care ai fost au stiut de povestea voastra si ca locul vostru a ramas pentru totdeauna in sufletul ei!
Si acum intrebarea.... De ce s-a prefacut ea?
Ca sa te doara si pe tine putin, ca sa te gandesti seara inainte de culcare la ea, ca sa ii vorbesti prietenului de langa tine de ea, si sa te minunezi cat de mult s-a schimbat.
Ce nu stie el de loc? Nu stie ce s-a intamplat in toti anii astia cu ea, care a fost viata ei, si il roade chestia asta!
Ce spera amandoi? Ca intr-o zi se vor revedea si poate vor proceda altfel.
Ce se va intampla de acum inainte? Depinde de ce ne e scris, depinde de voia intamplarii...

Pentru toate fostele mele iubirii din generala...pe care ciudat..le-am intalnit in luna asta..dupa patru ani in care nu mai auzisem nimic de ei,dar in care ma gandisem la ei...
Multumesc ca ati existat in viata mea, si ca ati fost un capitol despre care cu siguranta le voi povestii si copiilor mei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu