vineri, 4 ianuarie 2008

Mircea Badea

Am avut un prieten care in fiecare seara se uita la Badea..
De multe ori ma uitam si eu cu el... de cele mai multe ori adormeam.. nu stiu daca din cauza plictiselii sau poate pentru ca nu imi placea modul rautacios de a aborda anumite subiecte.
Nu stiu cum am dat pe youtube de el... si m-am uitat la niste fimulete...
Nu stiu daca mai are emisie la tv, dar ceea ce am vauzt pe youtube a trezit in mine o revolta..
Intrebarea cea mai potrivita ar fi cine naiba ii perimite acestui individ sa jigneasca persoane publice, sa vorbeasca ca la usa cortului pe un post tv care pretinde ca are o anumita reputatie... raspunsul mi-a venit repede citind toate commenturile care erau postate, gen : "bestial/genial/arata bine/foarte misto" etc..
E clar pentru mine ca Badea se adreseaza unui public ce inghite actele de subcultura cu lingurita, numai bine cat sa se imbete serios..
Sunt sigura ca si printre voi exista persoane care il urmaresc...
Dar oare de ce?
De ce va place sa vedeti un individ care arunca cu telefonul ca sa para interesant, care face gesturi atat de puerile ca sa iasa in evidenta, ca atunci cand elevul arunca hartiute din ultima banca si doamna invatatoare se prefeace ca nu-l vede si atunci incepe sa arunce cu creioane s.a..
Se crede atat de interesant daca isi tine telefonul deschis.. pai daca te deranjeaza tata ca iti dau oamenii mesaje in timpul emisiei nu te-a invatat nimeni ca ai un buton de inchidere..
Nu stiu, eu una consider tot acest circ un strigat.. mi se pare un om plin de frustrari, un om care isi traieste destul de trist existenta nerealizand ca toata ura pe care o strange in el si pe care obisnuieste sa o dea si celor din jurul lui, sau celor care il privesc, nu face decat sa ii favorizeze o existenta mizera lipsita de orice unda de optimism..
Nu poti sa injuri oamenii la tv, nu poti sa-ti expui scandalurile si problemele personale la tv, mesajele si mailurile, telefoanele si amenintarile de tot felul... nu poti sa faci toate astea daca te respecti in primul rand pe tine si apoi pe cei care te privesc.. asta doar daca nu cumva numele tau e Oana Zavoranu...
Dar se pare ca si tipul asta de "pierde-viata" are fanii lui..
Numai ca eu zic sa mai cititi si voi ziarele singuri si o sa vedeti ca nu e dracul asa negru, sau in loc sa citit ziarele sau sa va uitati la tv..puneti mana si cititi o carte si nu va mai lasati indobitociti de anumiti indivizi care se considera lideri de opinie.. sa fie la ei acasa liderii cui vor ..
Vorbeam candva de o turma.. ei bine voi cei care il ridicati in slavi pe baiatul asta, nu sunteti decat o alta turma.. turma care se crede rebela.. rebeli ne rebeli, tot turma sunteti...
Si daca zice ca traieste in Romania si asta ii ocupa tot timpul, de ce naiba nu emigreaza in tari mai calde, ca aici oricum face umbra de poamana - ca tot macane ca sistemul e corupt, ca aia, ca ailalta .. dar nu schimba nimic, se multumeste sa comenteze de la o anumita distanta... dar de ce nu ma mir seamana cu majoritatea roamnilor.. e o trastura de caracter sa nu te duci la vot da dupa aia 4 ani sa-l injuri pe cel ales, fara sa realizezi ca daca vroiai sa fie altfel puteai prin votul tau sa schimb situatia.. sau puteai macar sa zici ca ai incercat!!

Si ca sa inchei acest subiect, trebuie sa precizez ca ma doare faptul ca numele de Mircea Badea mai este inca asociat cu numele regretatei PROFESIONISTE de televiziune care a instruit atatea nume mari ale televiziunii romane si care are un merit extraordinar in evolutia televiziunii din Romania, o mare doamna Jana Gheorighiu...

P.S: o persoana care nu stie sa gaseasca in critici partea constructiva e o persoana predispusa la involutie continua .


Parerea mea...



**add: am trait s-o citesc si pe asta Mircea Badea e si ... ACTOR nene... deci la ce naiba se mai face institutul de teatru in tara asta daca si Oana Zavoranu si Mircea Badea au titulatura de actori.. ca si domnul Dinica sau domunul Beligan..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu