marți, 11 decembrie 2007

Un alt post care nu poate fi citit decat cu ..melodia de mai jos! Good luck



Cerem catre cer sanatate - si atunci cand suntem sanatosi nici nu realizam asta, ni se pare ceva normal.
Apoi ne imbolnavim si dam vina pe divinitate pentru asta, fara sa ne gandim nicio secunda ca noi eram cei care tebuia sa avem grija de sanatatea noastra.
Speram sa ne gasim marea dragoste - sa vina intr-o zi cineva in viata noastra si sa ne transforme toate zilele in povesti; si vine cineva si totul e perfect numai ca nu stim sa pastram ceea ce am primit si incep certurile, despartiri in care imploram divinitatea sa ni-l aduca inapoi si impacari dupa care uitam tot chinul si toata suferinta si o luam de la capat.
Suntem pusi in fata examenelor - si imploram divinitatea sa ne ajute, si-i promitem ca daca trecem si de examenul asta ne vom comporta exemplar si o sa folosim fiecare secunda din cate mai avem pentru a valorifica sansa data...nu trece mult timp si ne plange de ceea ce am primit.
Ne dorim lunar sa murim atunci cand suntem in situatii de stress, dar cand ni se spune ca nu mai avem sanse de viata consideram ca ni se face o nedreptate.
Parasim oameni care ne iubesc fugind dupa altii care nici nu ne vad, preferam sa alergam dupa cineva care ne ignora si sa suferim decat sa stam langa cineva care si-ar da si viata pentru noi.
Ne chinuim nopti intregi sa luam examene si atunci cand suntem acceptati la facultate, chiulim si nu invatam in sesiune...
Da astia suntem noi..oamenii...
Dar cum ar fi sa incercam sa ne bucuram de momentele in care suntem sanatosi tun, sa iubim la cote maixme si sa ne abtinem cand avem ceva de reprosat si am putea sa ranii pe cineva drag, sa fim sinceri cu cei din jurul nostru, sa avem o lista cu prioritati si sa o respectam ..
Sa iubim, sa respectam, sa nu mancam cu mana, sa nu inselam, sa nu injuram, sa nu ne prefacem, sa nu mintim, sa nu uram, sa nu fugim...
Imposibil..n-am mai fi oameni - si cine zice ca e posibil viseaza cam mult..
Si cu toate astea ce ne costa sa incercam in fiecare zi sa fim asa, sa ne bucuram de fiecare moment din viata..
De ce pierdem timpul asteptand Craciunul, cand tot timpul in care il asteptam e un timp pierdut...
Hai sa nu mai asteptam nimic si sa incercam sa valorificam fiecare minunt, fie ca stam in casa, in trafic sau la scoala..
Sa avem curajul sa ne recunoastem iubirile si sa ne asumam faptele pe care le facem.
Sa mergem sa ne facem toate analizele ca nu cumva sa aflam prea tarziu de vreo boala din noi.
Sa ne implicam in cat mai multe proiecte ca sa dormim cat mai putin..
Sa nu ne lasam batuti niciodata, si atunci cand suntem la pamant sa avem curajul de a cere ajutor..

....

Era doar o sugestie.. si eu incerc sa-mi impun sa vad lucrurile asa cum le-am scris mai sus.. trebuie doar sa avem destul curaj...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu